gordijnen

Of je nu een nieuwe woning betrekt, verandering in de stijl wilt van je huis, of simpelweg meer of minder licht in huis. Gordijnen zijn de oplossing. Je staat er niet vaak bij stil, maar behalve een stuk privacy en bescherming tegen overmatige lichtinval zijn gordijnen een van de grootste objecten die je in huis hebt. Wel zo fijn dus om die naar smaak uit te kunnen zoeken. Nu rest de vraag voor je welke gordijnen je wilt? En wat voor kleur is dan ook een vraag. En welke stijl? Verduisterende gordijnen, Vitrage of heb je lieverd inbetween gordijnen? Laten we daar eens verder naar kijken zodat je zeker weet dat je de juiste keus maakt die het beste bij je past.

Privacy en licht

Ben je op zoek naar gordijnen die je privacy geven en toch ook licht doorlaten? Dan is je beste keus inbetween gordijnen. Deze gordijnen worden gemaakt van semi-transparante stof. Semi betekent half en transparant vertaalt zich vrij naar doorzichtig. Wat inhoudt dat deze gordijnen half doorzichtig zijn. Het voordeel van deze gordijnen is dat je zelf bepaalt hoeveel privacy en licht je toevoegt aan je huis en woonkamer. Door diverse stijlen en diktes van de stof zijn deze gordijnen ideaal als stijlvol element in je huis en zorgen ze dat voorbijgangers niet makkelijk naar binnen kunnen gluren. Privacy en licht nodig in je eigen stijl? Inbetween gordijnen geven je die mogelijkheid. Toepasbaar in vrijwel elke kamer van je huis wat ook zo zijn voordelen heeft wat betreft privacy en lichtinval. Licht nodig om een boek te lezen in je slaapkamer in alle privacy? Of liever geen open huis houden voor de overburen? Kies dan voor inbetween gordijnen.

Je eigen stijl op maat gemaakt

Na veel onderzoek heb je in je eigen stijl en smaak je gordijnen gevonden. Of het nu verduisterende gordijnen, inbetween gordijnen of vitrage is, het is wel zo aangenaam om gordijnen op maat te laten maken. Een stuk gemakkelijker voor jezelf. Bestellen en ophangen bij aankomst van je gordijnen. Ook scheelt het op maat maken in gebruik van de stof van je gekozen gordijnen en oogt het netter en georganiseerder in de kamer waar ze hangen. Weg met dat overschot aan stof waar vuil zicht graag verstopt en huisdieren graag op liggen. Met ons extra stuk garantie ben je verzekerd dat de juiste maat gordijnen bij je voor het raam hangen. Mocht je je namelijk verkijken op de maat die je nodig hebt, dan kun je ze naar ons terugsturen en maken we ze kosteloos op maat voor je zodat je gegarandeerd passende gordijnen hebt. In je eigen stijl op maat gemaakt. Een stukje extra service om in gedachten te houden als je je nieuwe gordijnen op maat laat maken.