Het woord zegt het al, een sieraad voor in je tuin. Mooie, wuivende grassen, die je als solitair maar ook als een mooie groep kunt aanplanten. Het breekt de border en geeft aan een modern, strak aanzien, toch iets luchtigs. Siergrassen kun je gemakkelijk online aanschaffen bij Plant & Grow. Dé webshop voor online tuinwinkelen.

Siergrassen zijn de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Dat is ook niet zo vreemd. Kijk wat een mogelijkheden je hebt met siergras. Er zijn ook enorm veel variaties beschikbaar. Van hoog tot heel laag en in enorm veel tinten. Elke border zou moeten worden voorzien van een aantal grassen.

Online aanschaffen

 

Planten kunnen prima online worden besteld. Ook de siergrassen zijn een uitstekend product om zonder beschadigingen te verzenden. Plant & Grow zal na een bestelling, de planten op professionele wijze verpakken en versturen. Een bestelling heb je binnen 1 tot 4 werkdagen in huis. Overdag niet thuis? Er zijn 1600 aanleveringspunten waar je zelf je planten kunt ophalen. Bestel je voor een bedrag van 100 euro, dan is verzending altijd gratis!

Grote collectie siergrassen

 

Plantengrow.nl, heeft een grote collectie siergrassen die allemaal aan de kwaliteitseisen voldoen. De meest populaire grassen zijn:

Pluimstruisriet

Een prachtig siergras, welke een hoogte van 150 cm kan bereiken. De bruin/gele kleur geeft een geweldige combinatie met bijvoorbeeld de Anijsnetel of Dropplant die een blauwe bloei laat zien vanaf juni tot en met september.

De bloeitijd van het pluimstruisriet is van juni t/m augustus. De aren laten een mooie bruin/gele bloei zien wat weer uitstekend met de blauwe bloemen van de Dropplant kan worden gecombineerd. Wil je meer weten over combinaties, bloeitijden, kleuren van bloemen en plantperiodes, kijk dat op de website van Plant & Grow. Daar vindt je de plantconfigurator die je helpt om de juiste combinaties te maken.

Japanse Zegge

Het siergras Zegge heeft meer dan 2000 soorten die verwant zijn aan de gekweekte soort. De Japanse zegge is er een van. De volwassen Japanse plant wordt niet hoger dan een centimeter of 30 en de bloei laat gele bloempjes zien. De veelzijdigheid van dit siergras maakt hem zo uniek. Een plek in halfschaduw wordt gewaardeerd. Kan op veel manieren worden gebruikt. In de border, of als groepsbeplanting, randbeplanting, onderbeplanting, maar ook in de plantenbak kun je met dit siergras voor de dag komen. Verlangt wel een goede, waterdoorlatende tuingrond.

Wil je meer weten over siergrassen en hoe te bestellen? Bezoek dan de webwinkel van Plant & Grow