airco

Iedereen die eens de verkoelende lucht van airconditioning heeft gevoeld, weet hoe aangenaam het kan zijn als buiten de mussen van het dak vallen. Maar de voordelen van goede airconditioning reiken verder dan alleen een verkoelende bries op een warme dag. Wist je bijvoorbeeld dat productiviteit op kantoren omhoog gaat als het kantoor is voorzien van airco? Dat en meer leggen we graag aan je voor.

Airconditioning houdt je scherp
Warmte maakt duf. Dat is niets nieuws. Wie kent dat gevoel niet op een warme zomerdag? Heerlijk weer, maar juist omdat het zo warm is, kom je voor je gevoel nergens echt lekker in. De hitte gaat je tegenstaan en maakt slaperig. Goede airconditioning voorkomt dat probleem; het houdt je juist scherp, omdat je in een ruimte zit waar de lucht constant ververst wordt en je dus ook last hebt van de warmte. Kantoren met airconditioning merken over het algemeen al heel snel dat de productiviteit omhoog gaat, na het installeren ervan. En het is ook logisch; de beruchte middagdip is er niet meer en je kantoor is gewoon een aangename plek om te zijn. En lig je ‘s nachts vaak wakker tijdens die warme zomer? Airconditioning zal ervoor zorgen dat die problemen snel tot het verleden gaan behoren. Goed slapen, productief op de werkvloer, airco maakt het allemaal mogelijk.

Airco kan ook verwarmen
Airconditioning wordt vaak alleen maar in verband gebracht met koele lucht, maar naast verkoelen, kan airco in Hoogeveen ook verwarmen. Met andere woorden: in de winter kan de airco ook uitstekend gebruikt worden om bepaalde ruimtes te verwarmen. En omdat goede airco ook bijzonder zuinig is in het energieverbruik, blijven de stroomkosten ook lekker laag. En dan hebben we het nog helemaal niet over de kosten van het gas; kachels hoeven minder hard te werken als de airco al een flink deel van de verwarming voor zijn rekening neemt. Airconditioning zorgt hiermee het hele jaar door voor een aangenaam klimaat in huis of kantoor en dat is natuurlijk precies waarvoor het bedoeld is.

Stroomverbruik valt enorm mee
De tijd dat airconditioning veel van het stroomnetwerk vroeg, is allang voorbij. Airconditioning is flink geoptimaliseerd en levert de verkoeling of verwarming tegen minimaal stroomverbruik. Zeker de Mitsubishi-airconditioning van Nijmeijer staat niet alleen bekend om zijn uitstekende kwaliteit, hij is ook nog eens bijzonder zuinig. Dit maakt airconditioning tot een zeer waardevolle en duurzame investering in je huis. Een heerlijk en aangenaam klimaat tegen lage stroomkosten, wie wil dat nou niet?

 

Interesse in airconditioning?
Heb je een huis waarin de warmte maar moeilijk te verdrijven is. of wil je dat je kantoor ook op de warmste zomerdagen gewoon een prettige plek is om te vertoeven? Dan is airconditioning de beste oplossing. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is in jouw situatie? Neem dan contact op met Nijmeijer en wij zullen je huis of kantoor inventariseren, om vervolgens tot een goed plan te komen. Dit plan kijkt niet alleen naar de ruimte zelf, maar kijkt ook naar de mogelijkheden om verschillende ruimtes tegelijk te verkoelen en verwarmen. Op die manier hebben meerdere mensen tegelijk profijt van de airconditioning en krijg je nog meer waar voor je geld.