Laden Evenementen
Dit event is voorbij.
Koop tickets

Bezoek het ‘Naked Dinner’ in The Green House tijdens Wereld Voedseldag

 

Plasticdieet en The Green House laten zien hoe lekker zero waste kan zijn.

Op vrijdagavond 16 oktober, Wereld Voedseldag, organiseert Plasticdieet in samenwerking met Climate Planet en The Green House restaurant een zero waste inspiratie-avond.  Geniet van een 360 graden film in de wereldbol, een heerlijke 3 gangen proeverij van chef-kok Peter Scholte en ontdek de inspirerende wereld van verpakkingen en zero waste met het Plasticdieet.

De avond start in de Climate Planet-bol waar een 360 graden film je mee neemt op een ruimtereis van de Big Bang tot in de verre toekomst. Vol inspiratie voor een duurzame toekomst wandel je vanaf de bol in 5 minuten naar The Green House restaurant, waar je kunt genieten van een ‘Naked Dinner’; een 3 gangen proeverij van chef-kok Peter Scholte, waarbij naakte producten (zo min mogelijk verpakkingen) centraal staan .

Leer alles over de dilemma’s van een circulaire keuken én ontdek wat jij kunt doen aan het wereldwijde plasticprobleem. De initiatiefnemers van het Plasticdieet en de Nederlandse zero waste lifestylebloggers en auteurs van het boek Het Zero Waste Project geven je inspiratie, informatie én heel veel tips waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

Programma
19.00 360 graden film Climate Planet in de werelbol
19.45 Lopen naar The Green House
20.00 Start 3 gangen naked diner (vegan)
21.00-22.15 Inspiratiesessie Plasticdieet x Zero Waste Project
22.15 – Rondleiding The Green House (optioneel)
22.30 Einde programma

Aanmelden: Vanwege het beperkte aantal plaatsen is een aanmelding vooraf noodzakelijk. Bestel je ticket via deze link Kijk voor meer informatie op www.thegreenhouserestaurant.nl en http://www.hetzerowasteproject.nl/

Prijs: € 35,00 inclusief ticket voor de Climate Planet film, 3 gangen Naked Dinner (exclusief dranken) en de inspiratiesessie van Plasticdieet en Het Zero Waste Project

Wanneer:  Dinsdag 16 oktober  – Wereld voedsel dag
Tijd: 19:00 – 22:30
Locatie: Jaarbeursplein | Croeselaan 16, 3521 CA Utrecht

Koop tickets