Laden Evenementen
Dit event is voorbij.
Koop tickets

 

 

Informatieavond ‘Aardgasvrij met je eigen wijk (Utrecht maar ook elders)’ in combinatie met een bezoek aan de Climate Planet

Op dinsdag 30 oktober om 19.00 start de informatieavond ‘Aardgasvrij met je eigen wijk’ bij ANNE. Voorafgaand aan de workshop is een bezoek aan de Climate Planet. De informatieavond wordt begeleid door Energie U.

Programma

De komende jaren wordt een duurzaam huis zonder aardgas steeds belangrijker. Iedereen kan zelf isoleren en een warmtepomp of een pelletkachel kopen en zijn huis aanpassen. Maar er zijn ook andere, vaak collectieve oplossingen.
In Utrecht zijn vier bewonersgroepen bezig met plannen maken, mogelijkheden onderzoeken, stakeholders vinden, de buurt meekrijgen om in eigen wijk mee te denken over wonen zonder aardgas. Individueel en collectief. Heb je interesse in aardgasvrij in je eigen huis, dan raden we je de inspiratieworkshop van 31 oktober aan.

Wil je ook met je buurt aan de slag? Kom kennismaken en meepraten. ​We nodigen een voorbeeldproject uit, leggen het stappenplan uit en helpen je op weg. De infoavond is natuurlijk ook voor niet-Utrechters!

Prijs €12,50

Wanneer dinsdag 30 oktober

Tijd 
19.00- 19:45 filmvertoning bij Climate Planet (Jaarbeursplein)
20:00-22:00 – Informatieavond bij ANNE (Veemarktplein 41)

Locatie:
ANNE (veemarktplein 41, naast ingang Kinepolis)

Website: www.energie-u.nl en www.energieambassadeursutrecht.nl

 

Koop tickets