Openingsevent Climate Planet

Nog even geduld en dan… Mag Utrecht een globe van wereldformaat (lees: 6 etages hoog!) verwelkomen op het nieuwe Jaarbeursplein. Op 6 oktober wordt de wereldbol feestelijk geopend, buiten op het Jaarbeursplein en is toegankelijk voor iedereen! Verwacht een programma vol muziek, poëzie en kunst vanaf 19.00 uur. We verklappen niet te veel, maar je kunt in ieder geval de hele avond genieten van visuals en projecties van LiGHT-UP COLLECTIVE, dansbare muziek van niemand minder dan Dj St Paul (sinds jaren geboekt op festivals als Motel MozaiqueLowlandsBest Kept SecretNederlands Film Festival en Into the Great Wide Open). Ook kun je live via schermen volgen wat er binnen in de wereldbol gebeurt. Daar vindt een programma plaats voor special guests die op ontdekkingsreis gaan door de ruimte met vier avonturiers.

2018-09-28T08:56:46+00:00