Climate Planet komt naar Utrecht

Utrecht presenteert met trots: Climate Planet! Deze grote installatie op de meest belopen kilometers van Nederland brengt een groot publiek in aanraking met de Global Goals. Gesprekken, ontmoetingen en bewustwording over de duurzame werelddoelen én wat je er zelf mee kan doen.

Lees meer over de Global Goals via link Utrecht4GlobalGoals

Van 6 oktober t/m 3 november staat deze wereldbol met de hoogte van een gebouw van zes etages op het Jaarbeursplein in Utrecht. Climate Planet toont de urgentie voor een duurzame toekomst. De hele maand oktober kun je leren hoe het met ons klimaat gaat en hoe jij zelf van de wereld een betere plek kan maken. In een 360-graden ruimtereis word je in 35 minuten meegenomen van de Big Bang tot in de verre toekomst.

De crowdfundingsactie opgezet door ANNE heeft het mogelijk gemaakt om de financiële middelen en een betrokken achterban te creëren om samen de Climate Planet naar het Jaarbeursplein te halen. Climate Planet wordt georganiseerd door Utrecht4GlobalGoals in samenwerking met Gemeente Utrecht. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door de Deense initiatiefnemers Global Citizens en de sponsoring van vele andere bedrijven en organisaties. Samen maken we Climate Planet mogelijk.

Wil je weten hoe je met jouw dagelijkse keuzes impact kunt maken? Bezoek Climate Planet!

2018-07-05T14:58:46+00:00